Spring naar inhoud

Welke ervaren man maakt de vurige wens waar van de 23 jarige lekkere onervaren studente Kiekeboe94 uit Vlaams-Brabant.

Waarschijnlijk ga je het heus niet geloven als ik jou vertel dat ik nog maagd ben. Ik kan het amper zelf geloven. Mijn ouders hebben mij extreem streng opgevoed en ik kan het dus niet helpen dat ik nu pas de kans krijg om op ontdekkingstocht te gaan nu ik eindelijk op kot mocht. Ik ben nu toch wel dringend toe aan een lief, maar ik ben veel te verlegen om aan mijn vrienden toe te geven dat ik het nog nooit heb gedaan. Ik moet hier wel mijn kans wagen anders sterf ik nog als maagd. Voor jou is het heus geen probleem om mij wat in te wijden en jij gaat daarom ook niet extreem veel van mij verwachten. ik pik de dingen nogal snel op en dit is iets wat ik echt wel wil gedaan hebben dus ik zal er zeker voor gaan hoor! 

Kiekeboe94,