Spring naar inhoud

25 jarige vurige studente Cardatemij uit Oost-Vlaanderen wil geen woorden maar bloedhete daden.

Ik zal er niet omheen draaien. Ik wil een lekkere ruige vent, elkaar pakken wanneer we zin hebben en vooral geen moeilijk gedoe. Dus heb jij zin in een losbandige en ruige 'relatie', bericht me dan snel. Ik heb er namelijk geen zin om uren te laten versloffen want wil er op kunnen springen zodra ik de tijd heb. Je kunt overal komen en weet ook wel een aantal plekken waar wij iets leuks kunnen gaan doen? Je bent lief maar ook stoer. En een beetje te ruig dan ben je vast degene die ik dolgraag eens mee wil maken in een beperkte ruimte. Uiteraard wil ik je eerst wel een beetje leren kennen en dan zien we wel hoe snel het loopt.

Cardatemij,

2 gedachten over “25 jarige vurige studente Cardatemij uit Oost-Vlaanderen wil geen woorden maar bloedhete daden.

Reacties zijn gesloten.