Spring naar inhoud

Welke ondeugende man ziet het lekker voorstel van de 20 jarige studente PaulaBaarn uit Oost-Vlaanderen wel zitten.

Hey nee niet meteen naar mijn borsten kijken haha! Vaak doen mannen dat en ik vind het wel grappig maar ik ben meer als alleen die twee meiden in mijn shirt. Lekker op pad, lekkere dingen doen en de date afsluiting met een begroeting aan mijn 'meiden in mijn shirt' is wat mij betreft een goede invulling van een date. Ik heb trouwens een auto dus we kunnen gaan waar wij willen. Kan jij jou vinden in mijn voorstel van een date? Ben jij vrolijk, spontaan, en een tikkeltje ondeugend? Dan ben jij misschien wel mijn man. Ik ben zelf niet zo groot maar vind een grote man wel lekker. Dan kruip ik dicht tegen jou aan en zetten wij een filmpje aan.

PaulaBaarn,

1 gedachte over “Welke ondeugende man ziet het lekker voorstel van de 20 jarige studente PaulaBaarn uit Oost-Vlaanderen wel zitten.

Reacties zijn gesloten.