Spring naar inhoud

23 jarige bloedhete studente Poppypolly uit Vlaams-Brabant wil een oudere man verwelkomen in haar mosseltje.

Wanneer je net zoals mij jong bent maar op ouder valt dan is het best wel lastig om aan je trekken te komen. Op stap krijg ik wel aandacht van jongens van mijn leeftijd, maar ik wil zo graag een oudere man verwelkomen in mijn mosseltje. Daarnaast ben ik ook nog es pas naar hier verhuisd en zoek gewoon een geschikte man die me niet alleen flink bevredigd, maar me ook de omgeving laat leren kennen. Jij bent een ouder, opgewonden standje en verlangt naar jong. Elkaar gek maken van verlangen, heel veel stoute dingen doen met elkaar en vooral geen verplichtingen of gezeur achteraf en je fungeert als mijn persoonlijke gids. Je moet dus wel een beetje in de buurt wonen.

Poppypolly,

1 gedachte over “23 jarige bloedhete studente Poppypolly uit Vlaams-Brabant wil een oudere man verwelkomen in haar mosseltje.

  1. ward

    Hoi lekkere meid, Ward en 41, ervaring genoeg om een jong mosseltje meermaals aan te kunnen šŸ™‚

Reacties zijn gesloten.