Spring naar inhoud

Welke lekkere likker wil een vuurheet afspraakje met de 23 jarige geile studente Jaydas uit West-Vlaanderen.

Klein maar fijn zo vind ik mezelf , ik zou het leuk vinden om met meerdere mannen in contact te komen die ook van kleine tietjes houden. Ik ben gek op zuigen en word graag gelikt.. Je vind het niet erg dat ik per tietje maar een hand vul en niet dat je er 2 per tiet nodig zou hebben, je word graag afgezogen en je vind likken echt je ding.

jaydas,

1 gedachte over “Welke lekkere likker wil een vuurheet afspraakje met de 23 jarige geile studente Jaydas uit West-Vlaanderen.

  1. jempi

    hallo Jaydas,
    Ben een 52 jarige man uit de omgeving van Brugge, en hou van kleine fijne jonge vrouwen, en ben dol op orale seks, u mogen beffen en vingeren tot je klaar komt zou dan een hemels geschenk zijn, maar dan moet je wel op oudere mannen vallen.
    Dus Jaydas , als jij eens echt wil verwent worden door iemand met de nodige ervaring en enthousiasme , neem dan vlug contact met mij, en misschien lig je weldra te genieten van mijn tong en vingers als ze je poesje verwennen
    XXX

Reacties zijn gesloten.