Spring naar inhoud

24 jarige bloedhete studente Ammeg uit West-Vlaanderen heeft een lekkere tong nodig die haar kutsappen opslurpt.

Mijn lekkere geile kut heeft een tong nodig die eens lekker al mijn sappen komt op slurpen. Ik heb zoete sappen en daar mag je eindeloos van genieten. Doen wij het op de meest geile manier? Ik hou van een perfecte befpartij, veel likken zuigen en misschien laat jij me nog eens spuiten. Dat is wel een ultieme droom. Laat jij dat gebeuren?

Ammeg,

2 gedachten over “24 jarige bloedhete studente Ammeg uit West-Vlaanderen heeft een lekkere tong nodig die haar kutsappen opslurpt.

 1. Yves Vanst

  Tell me when, tell me where.
  here i come to Klemskerke.
  Alles wat je wenst komt uit.
  Misschien tot binnenkort ?
  Yves

 2. jempi

  jou benen wijd en opgetrokken open
  mijn hoofd tussen je dijen
  mijn lippen aan jou schaamlippen gekluisterd
  je sappen opzuigend
  mijn tong je spleetje verwennend
  mijn handen je borsten en tepels stelend
  laat ik u deinen op de golven van genot
  tot je spuitend klaar komt
  XXX

Reacties zijn gesloten.