Spring naar inhoud

Welke lekkere ervaren man wil spannende dingen doen met de 19 jarige hitsige studente Vindikspannend uit Oost-Vlaanderen.

Wat vind jij spannend? Ik heb niet veel ervaring helaas, maar wel veel spannende ideetjes die ik graag wil uitvoeren!

1 gedachte over “Welke lekkere ervaren man wil spannende dingen doen met de 19 jarige hitsige studente Vindikspannend uit Oost-Vlaanderen.

  1. Cedric

    Halow , zelf heb ik ook niet extreemveel ervaring , maar ik ben een verzorgde jongen die intresse heeft in jou om te spelen en te leren. Ik ben wel 28j en kannaar joi toekomen op ieder mopent dat je wilt šŸ˜‰ hopelijk krikg ik reactie van jou zodat ik foto kan sturen of elkaar leren kenne om af te spreken. ik ben ooknoet van plan om jet bij 1 keer te houden , als er een klik is zou super zijn.

Geef een reactie